Tudom haver tudom!! De amilyen szépeket nyerek a kicsikben hetek alatt, úgy ez a szar egy két nap alatt képes lenullázni 😟. Mi a faxom történik már itt!!?? Alapjában türelmes vagyok ,de ez a papír próbára teszi kibaszottúl!!! Főleg hogy múlt héten hezitáltam nutexbe rakjak még pár millát vagy még ide!? Hát kibaszottúl rosszul döntöttem 😫😫 Mindegy, nincs mit tenni mint várni 😉
Hát igen, mondjuk nutexbe szépen vissza szálltam hétfőn az akkó eladásával 😉 Ez némi vigasz, bár nagyon sovány, mivel e mellett döntöttem korábban mint vezér papír, sajnos 😟
Valóban elég gyászos. Már a 100 sem tudta megtartani! Nagyon nem tetszik ez, csak a hitegetések mennek!! Eddig rossz döntés volt hogy ezt bővítettem, estet kellett volna inkább 140 alatt!!! Félek hosszú időre itt lesz a dagonya 100 körül, míg más szar papírok szépen emelkednek!!
Aki ki akar szállni szétvan adva a pappir nem? Mi az ami meg fogja hozni a vásárló kedvet? A közgyülési pontok be lettek árazva vagy nem az úgyis meg lesz szavazva . Ez az év így telik szerintem
Akkor nincs átadás... de azért érdekes, hogy a 115K-s várakozó is megkapta és a maradék 56K-nak is gyorsan meglett a gazdája. Gondolom csak a brokik játszadoznak...
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja