Igen én is így ekképpen gondolom hogy olyan áron kapta a részvényeket, amit nem most fog eladni. Nyilván ez üzlet titok de hogy ma a nagy esést várok csalatkozni fognak megint, ez ketsegtelen :)
de olyan aranyos ez a gábor, nem tudta, mi az a randomcapital:) szerdán jön hozzám, ha nem lesz dolga valami készültségben, és megmutatom neki a gépemen, mi az a random:) igen, névsorban kapnak meg nyomozók embereket, gábor azt mondta, egész éjjel bevetésen volt, ma nem tud jönni mert kértem a vicc alapján, hogy ne én menjek, jöjjön ő hozzám, így többet tudok "betanítani" neki, másrészt pedig a kedvenc viccem: --- doktor úr, nem tudok menni --- panaszkodik a páciens ---de hát akkor hogy jött ide? ---- ja, jönni remekül tudok, csak menni nem
én is ! alátámasztom,h sokan régiek itt vagunk, de sajna sok régebbi el is túnt :( Jöttek ujak van jüü arc de van olyanis hogy inkább maradt volna a kaptafánál!
Te tudod jól ez a tőzsde. Itt bármi lehet,és annak az ellenkezője is😀😀 Mindig azt mondom döntse el mindenki maga mit akar...eladni,venni vagy tartani. Felnőtt emberek vagyunk!
Biztos így van, biztos neked van igazad, én nem követem. Nem is tudok hozzászólni. Eléggé nagyok voltak a kicsikben a várakozások, ezért kerültek fel 5-10%ok fölé a kisbufik. Tultoltak, a piacok meg elkezdtek közben esni (sajnos). Hogy ebből mi lesz, majd kiderül. Rutinos rókák tudhatják.. talán..
ezt már tudom, hali, és nekem sem lesz új nicknevem csak kérdezem, hogy az okés, hogy ez a "zsimo" nick nekem azt írja, "répalé" ? lebecsmérlően? az ilyeneket nem kéne kitiltani, hogy ne sértegethessenek szabadon másokat?
Üdv hali! Mondjuk Te is régi nickes vagy, meg hiteles is.. bocsi kihagytalak. Látom jönnek mennek az 5%os kollégák. Sorra jelentkeznek be a kisbufik 5-10%okkal a kis papírokba. Nem semmi. 100milliokat tolnak be ezekbe a kicsikbe. Tudom ez most más 5%. Múltkor ez a pali apportalt vmit, meg jött egy csomó új részvény rá, most meg 5% alá ment máris?! Lehet nem jól emlékszem. Pont ilyenkor olvasok be ide, mikor ez a téma..
SET Nyrt