Kicsit gondolkozz, a részvény nem kp, hogy oda adja, aztán másnap már szaladhat vele a boltba fizetni. Át kell azt vezetni, nem 1 nap. Viszont úgy látom, sokan eltanulták ML papíroktól, hogy kell céget építeni. Fizetőeszközként használják a papírt. A részvényesek érdekében remélem, itt nem "felejtették el" a lock upot, mint Jászaiék...
Mindenesetre jót tenne a piacnak ha tiszta átlátható lenne a közlemény nem 50 én ertelemznenek 40 felé dolgot. De mivel az elejétől figyelemmel kiserem a társaságot s látom hogy építkeznek s azt is hogy hogyan teszik én azt gondolom nem kotyavetyeli el a tulaj csak ugy. Azt is megértem hogy sokan lefelé várják hát csak várják
Mindenki szamolgat,hogy az eladó jó áron kapta e a papírokat. Nem ez a lényeg,mert senki nem tudhatja neki mennyiért is éri meg eladni . Lehet 200 ft os árért is azt mondaná,hogy adom,lehet csak 400 nál mondaná,de nem ez a lényeg,hanem az,hogy van e opciós hatarideje megeggyezve az esetleges eladásra.
Segítek a megfejtésben. Bárhogy nézitek végső soron apporttal került be a cég a Setbe és nem kp val. Ha Orbók a piacitól jelentősen eltérő áron (pl. 500 huf) adta át a követelés fejében a rv eit akkor meg még a rv esek is át lettek vágva, mert a rv hìgìtás meg 300 on fog történni. Egyébként a megvett cég árazása is jó kérdés, hiszen az se ismert, és valszeg nem véletlen ez a megoldás. Nota bene az a helyzet, hogy ötleteltek részinformációk alapján, de csak a trükközés látszik.
SET Nyrt