tudom,hogy működik,de akkor 5 másodpercen belül veszi meg(nálam legalább is -erste- mindig így van),én meg nézegettem a kötéslistát... most tényleg vagy elenyésző mennyiséggel csinálod vagy valami nem stimmel
Szia hali ! Detto ugyan az,mint az eladasi. Ezeket szktak hasznalni,ellenállás attörése esetén. Ha egy papír nehezen atvisz egy arfolyamot ezert szökik meg úgy hirtelen. Lefele ugyan ez.
Azért ne emeljük már rögtön piedesztálra :)) Badi! Öreg motoros vagy, biztos emlékszel az ámokfutásaira más fórumokon is. Kérdezlek: szerinted nem akkor lenne mindez hiteles, ha ugyanez a beismerést ott is megtenné?
Jó reggelt! D-mode kevés ember tudja a saját tévedését beismerni,de te azokhoz tartozol és ez nagyon pozitív ! én Na én ezért is csigázlak ! Üdv neked jó kereskedést!
Jelenleg ,rendkívül erős vétel jellemzi a setet. Én sem.bíztam a 240 ft os átvitelben,de a vételi stoppommal adtam neki még esélyt ,mert hát tudjuk soha nem lehet tudni. Amíg a 200 napos megtartja nagy baj nem lehet. Véleményem szerint ma vissza is fogja tesztelni,tehát beesik 240 ig vagy kicsit alá,azt újra vételre fogom hayznalni,mert erős a vétel napok óta. Mielött bárki jönne ismét a 100 ft os célarammal,el kell mondjam ,a piac diktál a spekulans pedig ahhoz alkalmazkodik.az en véleményem az,hogy ha addig nem is ment le és fordult a kereskedéssel kell menni,ezzel az ember saját eddig elvárt várakozásait felülírva. Feelt én sem értem,nem szokott ő így viselkedni,lehet a cig varakozasa már lassan egy éve stresszeli.
Aki csak azt nézte, hogy de jó felment a papír ára és végre el tudja adni kisebb bukóval vagy egy minimális nyereséggel az lehet, hogy kiszállt. De aki nézte is, hogy hogyan megy fel és közben gondolkodik is az még tartja (vagy még akár vásárol is hozzá)...
SET Nyrt