De nem értem akkor miért nem küldik le a pincébe? Mi ez a 200 darabos eladás pl.? Ne mondjátok már hogy valakinek ennyire kellett 36 ezer forint, különben nem lett volna meg a kakaós csiga másnap reggelre. :D
Ugyanmár. Ezek teljesen tisztességes emberek. Semmi közpénzt nem költenek mert az már elvesztette a közpénz jellegét. Persze azt nem látják sokan, hogy Vajna sem a befektetőket akarja gazdagítani, ahogy egyik "NER-lovag" sem. Lehet nagy pénzt keresni most EST-ben meg nagyokat bukni is. Majd pár ember nagyon jól jár, páran meg óriásit zakóznak, ahogy mindig.
Azért az est nem ML papir lesz bár eleinte úgy fog viselkedni, aztán mikor kiderül hogy mi lesz vagy mi nem akkor jön az igazi csalodas. Tulajdonképpen az is érdekes s szép a tőzsdén hogy az estesek fullra kockáztattak S úgy néz ki bejött. Igaz szvsz nem lesz nagy szám hosszútávon. De mindenképpen tündérmese ami kell a tozsdenek,s jót tesz! A Set mas, itt kijelölt célok vannak megfontolt lépéséről lépésre haladas, innovatív uzletag amit még mindig nem tudunk, de sztem nagyon jó lesz, tekintve hogy ez lesz a cég huzoereje. Hétről hétre töltik fel tartalommal a céget, casht hoznak be stb. Ez is megindul, januárban még nem volt benne csak negatív saját tőke mégis 360 ig ment! Hajrá
Az estet szetem mar el lehet felejteni. Ezt úgy értem,hogy innentől kezdve jó áron venni nem hiszem,hogy lesz lehetőség. Trle pakolják mindenféle kormanyközeli media cuccokkal. A legnagyobb sztori a bet en,igaz a maga 1.7 ft os indulója miatt.
SET Nyrt