Koszi a slambucot Sose hallottam, minden tájegységnek megvan a maga kulonleges ételei Pl gánica mashol dődöle Lényeg h par szaz km ide-oda de a SET mindenhol ígéretes fejlődő ceg!!
Vannak furcsa dolgok. Pl a vastag kolbászt rendszeresen leszalamizzak egyes tajegysegeken pedig a szalámi más recept. Pl nincs benne paprika jellemzően. Ennek ellenére van aki paprika nélküli vékonybelbe töltött húst is mer kolbasznak hívni. Na azon mondjuk kivagyok! :)
Én a Zsoltee szomszéd falujában ettem életemben először és utoljára slambucot. Nyírségi vendégmunkások hívtak meg akik építették a telefonhálózatot a kilencvenes években. Ők főzték, és nem túlzok de igencsak finom volt.
ha a pf fórum üzemeltetői kicsit is komolyan vennék magukat, nem is lenne ilyen lehetőség, hogy plusz meg minusz, esetleg csak plusz lenne. Képzeld el milyen világméretű háború bontakozna ki a facebookon ha lehetne minuszolni.
Kit érdekel? Besavanyodott depressziós irígyek!! :))))))))Ennyi örömük van az életbe! Azért a moderátornak üzenném hogy ezeket kellene kirakni akik egy "igen" szóra is minuszolnak !!
SET Nyrt