Topiknyitó: Portfolio 2017. 07. 25. 00:57

Sebességhatár-csökkentés és kevesebb parkoló - Van, ahol így küzdenének a klímaváltozás ellen  

Ugrás a cikkhez
Az autópályán kijelölt sebességhatárok csökkentésével és a városi parkolók számának mérséklésével is fellépne a klímaváltozás ellen az ír kormány, amely azt is tervezi, hogy megtiltja a gyengén szigetelt ingatlanok
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2017. 07. 25. 07:35
Előzmény: #2  Mikieger85
#3
Attól csökkenne, hogy ha nem számítasz arra, hogy a belvárosban fogsz parkolóhelyet találni, inkább kiljebb leteszed a kocsit, vagy eleve tömegközlekedéssel érkezel. Az e-autó pedig ugyan jobb, mint a hagyományos, mert helyben nem szennyez, a zsúfolt nagyvárosok belsejében napi szintű közlekedésre szintén nem lesz helye, mert az autó nem erre való (leszámítva az áruszállítást, meg az egyéb kikerülhetetlen eseteket). Ugyanis a nagyvárosok belvárosaiban korlátozottan áll rendelkezésre hely a közlekedéshez, ezért az ésszerű az, ha sokkal optimálisabban, tömegközlekedéssel, gyaloglással, esetleg kerékprározással használjuk azt ki.
Mikieger85 2017. 07. 25. 00:57
Előzmény: #1  portfolio
#2
Attól, hogy bezárnak pár (létfontosságú) parkolóházat a nagyvárosok belsejében, miért is lesz több hely a gyalogosoknak? Az agyonhájpolt e-autókat is lassítanák, illetve azoknak se adnának parkolóhelyet 20év múlva?

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek