Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sok TL-es megunta így év végén, ez volt a cél ezzel a 300 Ft-os ugrás utáni oldalazással....ahogy ez volt a cél már a 8500as paráztatással is.... 8805/8830
Hárman vagyunk!🤣 Mondjuk én a következő 2-3 évben várok hatalmas ugrást az árfolyamban. Remélem a cég jövőre is folytatja az srv -t ami az osztalékban is megjelenik aminek jelentős árfelhajtó hatása lesz! Később ezeket a papírokat felhasználva komoly akvizíciókat hajthat végre a cég remélhetőleg 12-14k árfolyamon használja csak fel a vezetőség a most megvásárolt részvényeket ami azt jelenti hogy diszkonttal tud felvásárolni cégeket!
nyomják le, látszik nagyon...sztem arra játszanak h ebben az érdektelen év végi időszakban kis pénzzel kivágják a tl39-et, ott zárják a shortot....sajnos a múlt pénteki szép zászlónk kuka...
Sajnos az egész BET-en nyomott a hangulat, ami a Ricsire még inkább kihat, mert ezek szerint ezt szeretik a legkevésbé, ezt tartják most a legsérülékenyebbnek és kóstolgatják. Játszanak az idegeinkkel...
Szerintem is kiütik a TL39-et. Sajnos erre a következtetésre jutottam, ezért adtam el. Egyre feljebb jön a KO és tényleg csak egy nagyobb borítás kell neki. Nem nyugszanak le egyszerűen. Én OTP-be és Mtelekomba cuccoltam mert nem bírtam már idegekkel a múltkor se. Persze ha sokan mondjuk hogy kiütik csak azért se. Ez is benne van. De annyira szomorú hogy ez történik . Továbbra is motoszkál a fejemben egy olyan gondolat is hogy külföldiek ki akarnak szórni mindent a jövő évi adókavarás miatt. És tudjuk hogy rengeteg papper van USA kezekben. Szebb napokat mindenkinek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.