Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
az a baj, hogy ti még mindig hisztek ezen dolgokban....miközben itt globál befektetői hangulatot kell nézni...a BÉT kuka, kerülik...egyrészt mert a kormányunk képes egyik napról a másikra kitalálni szektoradót és/vagy azt változtatni...EU-s pénzekről 3/4ed éve igérgetés van, állandóan sínen van, aztán hónapok telnek el....Jön a nyár...az eddig is leült forgalom tovább csökken majd.... Én pesszimista vagyok a BÉT-el kapcsolatban, ezért is írtam korábban az Otp/Richterre ezt a kb. 10 % lecsorgást nyárig....
Richternél most szerintem bármerre mehet. Egyrészt itt a közgyűlés, nagyobb osztalék esetén irány fel. Az OTP-nek jó most ez az extraprofitadós módosítás, de ugyanígy ez lehetne a másik irányba is és ez szerintem nagy kockázat Richternél és MOL nál is. Szerintem az állami beavatkozás lehetősége az nagyon komoly korlátja annak, hogy itt komoly rally legyen bármiben is. És a másik, hogy vajon mi lesz most kinti piacokkal. DAX és SPY nagyon szenved, nagyon nem tudják eltalálni, hogy most fel vagy le. Jön a gyorsjelentési szezon ráadásul, pénteken egy rakás adat. Nekem is shortom van Richterben, de nagyon remeg a kezem. De longban is remegne most. Bele se kellett volna nyitni....:)
szerintem az otp-t úgy elverik ha külföldi happy végre fordul 1 hónap után, mint annak a rendje....láthatóan képtelen 10000 fölött maradni....már csak a szent lélek tartja itt...8500-9000 környékére tippelem nyárig.... Richtert a nagy eséstől megmenti az srv....7000-7500 közé tippelem nyárig....
fél óra és 18 milliós forgalom, hát nem is tudom, ez nem olyan kitörés gyanús....mondjuk a fordulóknál is kellene a forgalom, szóval ilyen alapon forduláshoz is gyenge
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.