Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Most ebben a papírban bízok ,hogy essen még mert otp nagyon 10k felett marad az most nem érdemes vételre. RG az volna 6 k körül de addig szerintem nem fog most lemenni :(
Hat ha nem erted,nezz ra a chartra. Ket honapja lebasztak aljra,es nem tud onnan feltapaszkodni.Ez mindent mutat,csak erot nem. En vettem a faradtsagot es megneztem az evest...egesz evben nem volt egyetlen egy idoszak sem,ami akar csak fele ennyi ideig tartott volna erdektelensegben mint a mostani szeptember eleje ota. Ezek szamomra informaciok,es elore mutatoak a jovore nezve. A negativ folyamatok elemzeset pedig ne vedd karogasnak,ha egyszer valami fostalicska,az fostalicska,azzal meg akkor sem tudsz igazan longgal keresni,ha becsukod a szemed es homokba dugod a fejed es ugy mormolod,h de ,ez remek papir,jo papir,tonna lovet hoz. Negativ folyamatot csak negativan lehet ertekelni,pozitivat meg pozitivan. Itt 50 kereskedesi napbol volt talan 5 pozitiv,abbol ketszer is ugy gondoltam,h innen kiloves lesz...akkor nem lattalak beszolni,h miert eneklem fel..:-)
Általánosságban egy alulárazott papírban nagyobb az emelkedési potenciál, a Richterben nincs kakaó hiszen már túlárazott és fundamentálisan is szinte egy 0.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.