Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Majd akkor fog ez kitorni, amikor az OTP beesik az uj ATH utan. Valamibol a BUX ot fenn kell tartani. (MOL al is meg tudjak tamogatni, az is rangathato utobbi idoben)
Felesleges így összehasonlítani. Akkor a telekom meg 4-500 forint? Nézzük inkább az egy részvényre jutó profitot és a részvény árának arányát %-ban, az már jobb összehasonlítás... (szerintem). Egyébként szerintem jó cég a Richter. Elég nagy mennyiségű készpénzen ül (kb. 130mrd). Folyamatosan keresi az akvizíciós lehetőségeket. Elképzelhetőnek tartom, hogy az osztalékot is emelni fogja következő évben, mert ugye a Corvinus alapítványának abból kell fenntartani az egyetemet majd.. (ha jól tudom
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.