Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Úgy tűnik, mikk-makk, rodatrek, lepke és ki tudja még kicsoda skizofréniában szenved... Mire is jó a Ricsi új gyógyszere??? Talán nem csak az árfolyamot kellene nézned, de fogyasztásoddal a céget is támogathatnád ;o) egészségedre!
Igen likvidáltuk, de az is lehet , hogy a régi képek automatikusan törlődnek, de vigyázz, mert a szomszédod befolyásos források szerint titkos ügynök, éppen most folyik az átvilágítása.
:o)))))) mikk-makk, te egy agybeteg vagy, hülyére röhögöm magam rajtad. Minden topicnak van egy bolondja, úgy látom, itt te vagy az.
Nincs amúgy azzal semmi gond, hogy shortolsz, hiszen mindenki nem lehet longban, az is lehet, hogy valóban 3000-ig szakad hamarosan a Ricsi és akkor te vagy az ász :) így tovább, gratula.
Igen ....én vagyok én te vagy te ki a hülye én vagy te?! :-)
Egyből kitaláltad ki vagyok, csak gratulálni tudok, nagyon okos vagy.... LOL
Örülök is hogy csak én gondolkodom itt shortban, így jóval nagyobb az esélyem arra, hogy pénzt keressek itt... Tudod, mindenki nem nyerhet...
Igen, valószínűleg ő, de van egy másik nick is, az is kezd gyanús lenni :o))) hagyd, rá se ránts, úgysem szabadulunk tőle. Sok shortosot nem találni itt, szóval szerintem csak ő lehet és hát persze a "stílus kötelez" :o)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.