Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
hirtelen nem vágtam milyen rés...gondolom reggeli gap down-ra gondoltál, ami funkcionált résként is pár percig...
egyelőre szerda, hetes trendvonallal küzd...ha töri, akkor MA50 következő megálló 3675 körül...
Ezt értem én, de gondolom limitáras vétel volt és nem kötötted árfolyamhoz a könyvbe kerülést.
Bár ezt én nem értem, hogy záróba miért kerül be, de tételezzük fel.
Sőt jó, hogy írod, mert 2000 darabbal kezdődött,ebből lett 3000 db. (na ez honnan jött ?) a 3420 viszont 7 911-el kezdődött és 21 911 lett.Ez azért érdekes, mert ha a tiedhez hasonló, akkor egyben kellett volna megjelennie.
De köszi az infót !
Tuti megint bejátszok a 3400-as szintet ,mert miért ne!
Addig átcsoportosítom a maradék vagyonom és majd akkor beszállok hogy a 4300-as áram lejjebb menjen! Legalább lesz valamicskével több osztalék.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.