Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
balanza egy húron pendülünk.. én egyenlőre csak benn állok vételen..kellene a jó dt- hez egy pozitív hangulat...középtávra pedig első vételi szintnek kiváló
VÉGRE ELMENT A PARA VONAT.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez tripla divergencia lesz, s akkor hasonló gyors emelkedés lesz, mint a Molban tegnap. A csatorna alapján most 35500-36000-es sávba ugorhat fel. igaz irtam már de nem árthat ha + ha ismétlem :-))
A másik 'csipke rózsika' a túladagolt Richter; a Telekomnál is rútabb arcát mutatja. Vannak még, akik hisznek benne, bár van néhány olyan szereplő is, aki el akarja hitetni a piaccal, hogy hiba lenne Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb - legjobb menedzsmenttel megáldott - gyógyszergyártójába fektetni. Ne higgyünk nekik: 33.500.-34.000. már mindenképpen jó beszálló lehet (de legalábbis nem kiszálló).
sziasztok
620829 szavaiban van nagyon sok megfontolandóvan
Én ismerem valamnnyire,és tudom hogy nem egy nagy tözsdeguru de a megérzései és a hozzáállása nagyon jó
Egyszerüen de logikusan gondolkodik mely itt a tözsdén és az életben nem épp hátrányí
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.