Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
... én is bíztam, és egy éve gondoltam némi cash-t az u.n. "dupla trend" BP alapba tettem az ijesztő kamatadó elől.
Ez eddig dupla szívásnak bizonyult, 1év alatt összehozott -2%-ot, s még két év hátra van.
Kamatadó így biztos nem lesz az tény.
az eséssel nyitás benne van, de hogy a max hol lesz, az számomra izgalmasabb.
nem hiszem, hogy tovább esik, sőt!
(tudom, hogy csak reménykedésemnek adtam most hangot.)
sztem. vszeg eséssel nyitunk,
ha ~36200-n tudna fordulni, akkor rövidtávra még maradna némi remény.
Túl sokáig nem totyoroghat már ez a galamb sem, tojnia kell, vagy elszállni a búsba (max~2 hónap?)
A medve ne itt vackolja már el magát a téliálmára !!
ma-ga ! bocs a kései válaszért. Engem elgondolkodtatnak ezek a kerek ezres-tízezres pakkok (otinál utóbbi). Felvásárlásra gondolok. Minden nagyobb hírverés nélkül csak úgy tűnnek el a pakkok valahol. Jó lesz ez a papír még az idén !
mégha rosszul is értelmeztem az adatot, akkor is valóban csak műbalhé! még fél millió munkanélküli vagy annyival kevesebb új munkahely is csupán "magyar" adat lehet, nem földrengető nagy amerikai adat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.