Segíts nekem kérlek, hogy volt-e osztalékfizetés most áprilisban? A számlámon nincs jóváírás és nem találok hirt sem róla csak látom, hogy korábban volt erről szó itt a topikban.
Pontosabban online kell kitölteni, az eredményt kinyomtatni, lepecsételtetni a NAV-nél és postán elküldeni nekik a mellékletekkel együtt. Ennyit sikerült kigooglizni.
Ígértem, hogy írok, ha valami fejlemény lesz adóvisszaigénylés témában. Nos, most érkezett postán levél az osztrák pénzügyminisztériumtól, hogy kaptam a visszaigényléshez speciális ID-t (Abzugsteuernummer), szóval már nyilvántartásba vettek. Ez "csak" három hónapig tartott :)
Ersténél tegnap az őszi osztaléknál is a többiekhez képest 1-2 nappal később könyvelték. Ápr 9 volt az ex-date az előtt lévő állományra kapod majd az osztalékot. Szerintem ma vagy legkésőbb holnap biztosan meg fogod kapni.
Ma reggel eladtam az összes Erste-m 41.9 - 42 között, 31.5€-os átlaggal voltam bent. Rafit még tartom, ott valamiért nagyon a 22 € van a fejemben (12.5 € körüli átlaggal vagyok bent). Ehhez kellene valami nagyobb volumenű pozitív hír.
Raiffeisen Bank International részvényesek