Sziasztok,
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m
Én viszont ezennel befejeztem mindennemű tőzsdei tevékenységet!
Majd ha egyszer lesz kedvem, akkor elemezgetek, de hogy én nem mostanában játszok, az biztos.
Összességében -11% tőkére vetítve a veszteségem kíváncsi természetűeket kielégítendő.
A találkozón természetesen mindezek ellenére ott leszek, de addig még látni sem nagyon akarok tőzsdét.
Mindenkinek jó pozikat kívánok!
Ui: Senki ne sajnálkozzon rajtam, én voltam a hülye, megérdemlem a sorsomat.
ja, sztem csak egy vérbeli momentumtrader lehet a leátlagolás ellen, aki el se tudja képzelni, hogy beleülsz egy poziba hosszabb időre is, mert úgy gondolod, az a trend, még ha közben ficánkol is a piac.
pláne sztem shortba ülni egy ilyen piacon nem lehet gáz (ettől én még várok, mert nagy felrántás után nehezen akródzik a piacnak beesni, ha az brutális forgalommal történt, ja és gyenge a HUF, ami már nagyon-nagyon csalogató)
Na attól tartok nem sokáig leszek itt...
1-et lezártam a másikat még tartom egy ideig, aztán be is fejezem azt hiszem a tőzsdézést végleg.
Nincs nekem annyi pénzem, hogy ezt stressz nélkül tudnám csinálni. Másrész sorra halmozom a hülyeségeket.
Ismerem. (Egyébként a nyitás célja nem maga a leátlagolás volt, hanem a kinti nyitás utáni zuhanásra nyitottam, s arra, hogy az elmúlt napok-hetek tapasztalatai alapján várhatóan ezt reggel azonnal lereagáljuk egy nagy mínusszal)
Heesh, s mindenki: nem kívánom szétoffolni ezt a topikot, ide a későbbiekben csak a pozimat írom be, s nem itt válaszolok semmilyen kérdésre. Erre vannak más topikok, s újat nyitni is lehet, ott válaszolok, ha tudok, s akarok.
Ha pedig akár csak gondolatban is a spekulációs bűnök bűnére, a leátlagolásra vetemedsz, és egy veszteséges pozícióra ráveszel lejjebb, vagy ráadsz a shortra feljebb, tehát amikor a veszteséget realizálni kéne (hiszen a piac azt mondja, hogy rossz lóra, göthös gebére tettél), éppen hogy növeled annak lehetőségét, akkor egy szavam sincs hozzád, akkor nem értesz semmit, hülye, ostoba, tuskó és fajankó vagy, aki ostobaságból kovácsolt méretes lapáttal magának ássa meg a sírt. Már most hulla vagy. Homlokodra a piac fekete keresztet fest, egy pillanatra sem téveszt szem elől, nyomon követ, mint vadász a vadat, és az első adandó alkalommal abszolút hidegvérrel lemészárol, felkoncol, kinyír, lekaszabol. Nem fogod megúszni.
PORTFOLIO
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m