Sziasztok,
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m
Igen Barna, azt a 22100-at láttam én is, de azt beszéltük is. Az OTP-t is sejtettem. Igazából nem mostanra vártam volna esést, inkább talán pár hét múlva. Ezért is tartottam.
Én egyébként be akartam longolni az év végi winsow-dressing-es időszakot, de nem ide vártam. Talán még be is fogom.
A stop amúgy gyakorlatilag 0-ban volt, inkább a csalódottság volt most nagy.
Nagyon sajnálni nem kell (hál' istennek) többezer pont nyerőm van mindent összevetve a hatin az idén, ezért voltam kicsit bátrabb a szokásosnál.
Nem akarok utólag okosnak túnni. De szerintem látszott , hogy az OTP miatt a Bux shortból sok jó nem jön ki. Mondjuk nem is longoltam volna. Én 22100-nál longba törtem a fejem de gondoltam ilyenkor csak az egyedi jó. Meg amúgy se sűrűn szoktam vele foglalkozni.
De ez se bizonyult igaznak, mert végül egész jól lehetett bux longgal is keresni.
Na mindegy fel a fejjel.
Hm A lényeg, hogy kapsz még levegőt!:)
Hát ja :)) Jut belőle Mol-ra is.:)))
Egyébként ilyen brutális emelkedés én se vártam .De ha már így adódott én nem vagyok semmi rossznak elrontója.:)))
PORTFOLIO
Talán sikerül egy TIPPSAROK-hoz méltó új topicot elindítani...
Többsz ör érték Zolko-t és másokat olyan attrocitások, hogy nem szólt időben, mikor eladott egy általa favorizált részvényt...
Ebbe a topicba lehetne önkéntes alapon beírni, hogy kinek mije van, és akkor a többi fórumot látogató is látná, hogy ki milyen poziból beszél.
Persze ennek csak akkor van értelme, ha ugyan önkéntes a rendszer, de ha valaki belép, az konzekvensen közölné a tranzakcióit... Persze elsődlegesen nem a TDT tranzakciókra gondoltam, hanem a napon túliakra...
Amúgy úgy gondolom, hogy egyikünk se bennfentes, vagy a tőzsde meghatározó szereplője, ezért ezeknek a beírásoknak, csak egymásnak adott infok hitelességét igazolnák...
Kezdem én, 3/4 rész PFLAXom van és 1/4 TVK-m