Igen, és a Q3 nekem bíztató. Lehet magyarázat a részvénymozgásra. Bár tudom sokszor volt már változás a cégnél és ígértek sok mindent. Ezzel tisztában vagyok. De mindig less aki jól járjon vele vagy épp megegye (nézőpont és eredmény kérdése. Ha jó fele megy a cég akkor jól járunk vele, ha nem akkor megesszük... mindkettőnél van esély felfele mozgásra mint az látszik is most.)
szeptember 23-a óta mennyi vevő jött már :)mikor tárazol ki mert elfelejtettem.:)még jó,hogy időben itt voltunk a lomis piacon:)opimus van most sok a itt kint a piacon még:)
Hosszú távra vettem! Véleményem szerint,nagyon-nagyon alacsony az árfolyama,függetlenül,hogy idáig emelkedett.Valakinek természetesen magas. Amit én várok a papírtól arra még sokat kell várni!Kezdeti szakaszon vagyunk túl,amikor kilépett a papír a filléres sávból.
most ilyen lenyomásos próbálkozás van 15öt megpakolva. meglátjuk visszaesik-e. szimpatikus lenne ha cask valaki még olcsón akarna bezsákolni és azért tenné be ilyesztésnek a 15ös falat.
feszt össze vissza variálnak, ezért sem gondolnám komolynak felfelé ezeket a beijesztésnek hatható mennyiségeket. szerintem most rallizhat egyet felfelé. ígéretes az új küllem (vagy újabb kamu, ezt még nem tudjuk ugyebár)
OTTone