de a részvény, és lesz olcsóbb. Ingatlanban lehet piaci ár alattit venni ezt jól tudom, mert legalább 10befektetőm vár alkalmi vételre, amit pörget a piacon. Átlag ember ritkán kapja el a jó vételt, mert berkeken belűl elfogynak. Piaci áron venni szintén hülyeség, mert csökken az ár. Nem tudom mi vinné fel az árakat abban sem.
Inkább földingatlan legyen mint lakóingatlan.
A fertőzött térségekben és az ország 30%-a ilyen -szerintem az ingatlan tuti bukás. Még olcsóról is. Hosszabtávon bukás. Stabilan szvsz. még egy 5%-os évi hasznot sem fog kitermelni hosszutávon. Ha kiadják valamivel jobb. De ez csak a lakásokra jellemző.
És családiháznál tetemes költség hosszútávon a felújítás és állagmegóvás is. Igy szerintem hosszútávon nulla a reálhozam egy vidéki családiháznál ÉK.-i. vagy DNy.-i országrészekben.
A fertőzött térségekben és az ország 30%-a ilyen -szerintem az ingatlan tuti bukás. Még olcsóról is. Hosszabtávon bukás. Stabilan szvsz. még egy 5%-os évi hasznot sem fog kitermelni hosszutávon. Ha kiadják valamivel jobb. De ez csak a lakásokra jellemző.
És családiháznál tetemes költség hosszútávon a felújítás és állagmegóvás is. Igy szerintem hosszútávon nulla a reálhozam egy vidéki családiháznál ÉK.-i. vagy DNy.-i országrészekben.
Válság? Azért mert az "elit" bes@rt? A munkanélkül a regisztrációból kiesett milliók kb húsz éve nyomorognak és nem cikkezett a sajtó róluk. Most, hogy s@arban vannak a korrupt pártok szekér tólói most már jajjgatnak. Nem segítettek a tömegesen leszakadóknak. Százezrek találják magukat az "utzán". Nem kell a szolidarítás országon belül, de a nyugat segítse ki a sok "szarházit", hát nem fogja. A németeket és aszerbeket sem segítette senki amikor szarrá bombázták őket. Mi is nagy ívben lesajnáltuk őket, hát most mi kerültünk sorra, vagyia az elitünk, mivel a köznép már 50 éve nyomorog, nem is értik mről replikázik a sajtó már hetek óta.
OTP részvényesek ide!