Pont tegnap írta valaki, hogy ne fikázzuk egymást. Mindenki ír valamit, hozzátesz. dniel is valamilyen szinten. elolvasom mit ír, mert talán érdekes, talán nem. De nem fikázom, én csak erre gondoltam. Veled sem vitázom. Macus folyamatosan tolja a long rizsát, már az is uncsi, ha így nézzük, elfogadjuk, mert lehet, hogy neki van igaza. És amúgy talán tényleg még long van, felfele építkezik. jók legyetek! ne veszekedjetek!
Én meg azt sajnálom, hogy a magyar nyelvet nem érted vagy nem akarod érteni. . Az eredeti hozzászólásomban és egy kérdést tettem fel neked, ami szó szerint a következő volt: "Szerinted, aki 18.800 felett belevett az arra számított, hogy korrekció nélkül megyünk 24K-ig?" A kérdés természetesen költői volt. Arra vonatkozott, hogy nálam sem 24K volt a kitörés célára. Az én targetem 19.200 volt, ezért is írtam a múlt héten, hogy az augusztusban vett pakkjaimat eladtam 19.090 Ft körül. Amit meg 18.800 felett vettem azt nem két napra vettem. . A fenti költői kérdést te a következő hozzászólásodban már félremagyaráztad, mert szó szerint a következőt írtad: "Szerintem, aki 18800-ba a kitörésbe belevett 24K-s célárral az lúzer" . A mostani hozzászólásodban pedig megint félrevezető voltál, mert azt írtad, hogy "Technikai alapon aki a kitörésbe belevett az kereskedhette a zászlót, aminek célára nem 24000, hanem 19110, vagy a narrow ranget, aminek szintén nem 24000 a célára, hanem 19130" . Két hozzászólásodban is megpróbáltad azt állítani, hogy én a 18.880 kitörés célárát 24K-ra vártam, holott ez tényszerűen nem igaz. . Ami pedig a személyeskedést illeti, ne fogd vissza magad. Én személy szerint sokkal jobban kedvelem a beszólogatást, mint a szándékos hazudozást.
Nem bántom de mit bizonyított amúgy? Mert szép videokat készit komoly elemzéseket ,amik nélkül amugy én teljesen jol elkereskedek..De olyan extra nagy találati arnyt se nála se nálad nem látok. Az már más kérdés hogy nem jósolgatni kell hanem az árfolyammozgást lekereskedni..Mr ha van érdemleges és nem 200 ponton belül ülünk egy hétig..
Ugye? És kapod a negatívot. Tisztelet. Milyen jogon fikázzák le dnielt? Mert 8000-et lát fél év múlva 1 év múlva. Ha meg ott lesz véletlenül. Jajj dniel, kösz a tippet, mi shortban voltunk. Shortos csendben lapul!.:) Longos kiáltozik, hogy long.............:D Komolyra... Z tipp 18500+ hogy hol pontosan...hmhmh. Legyen a tippem 18620-30, ez a kitörési szint.
Ne bántsuk azokat se, akikkel nem értünk egyet (még akkor se, ha sértő megnyilvánulást olvasol tőlük..okos enged...nem ér annyit). Tiszteljük a másikat is, meg lehet azt normálisan is fogalmazni ;)
Sajnálom, ha nem érted. Nem minden bikacsapda, leírtam a definíciót, sajnálom, ha nem tudod vagy nem akarod megérteni. . Egyébkén a teljes mondat így hangzott a másik idézet esetében: "Szerintem, aki 18800-ba a kitörésbe belevett 24K-s célárral az lúzer, mert keveri a technikát a fundával. A fundás hosszútávon gondolkodik és előtte a visszaesésben megvette volna amit akar, a technikás egy ilyen kitörésre nem 24K-ra céláraz, mert technikai oldalról szakmaiatlan." . Technikai alapon aki a kitörésbe belevett az kereskedhette a zászlót, aminek a célára nem 24000, hanem 19110, vagy a narrow ranget, aminek szintén nem 24000 a célára, hanem 19130. . A tudás hiányát ne személyeskedéssel pótold.
szia ! Én portfoliónál kereskedek aki az Erste-nél vezeti a számlákat. Kedvező árak szla vezetés 0 ft, és segítőkész csapat már ami a portfólió csapatát illeti ! Külön köszönet T.D. brókernek a figyelmes munkájáért ! Remélem hasznos volt !
Jó napot kívánok mindenkinek! Segítséget vs.véleményt szeretnék kérni tőletek! Ezeddig telefonos,ill.személyes bankfiókos megbízás alapján kereskedtem. Talán a "kereskedés" szó nem is fedi a valóságot,hisz általában tartásra vettem részvényeket befektetési céllal. Tehát abszolutt amatőr vagyok. Melyik online platformot javasolnátok ,hogy itthonról is tudjak esetleg megbízást adni? (OTP vs Erste) Köszönöm előre is a konstruktív vászokat! Sikeres kereskedést! Szép hétvégét!
Rég röhögtem ilyen jót egy hozzászóláson. :D . "Az tény, aki a kitörésbe vett bele az megszívta, csapdába esett. Leírtam a bull trap definícióját, szerintem megvalósult. Tévesen emelkedésben gondolkodtak a traderek, hittek a kitörésben, ám az árfolyam visszaesett." . Ezek szerint nálad minden olyan emelkedő trend bikacsapda, amit korrekció követ, vagyis a tőzsdék fennállásuk óta folyamatos bikacsapdában vannak, mert minden emelkedő trendet előbb vagy utóbb egy korrekció követett. XD XD XD . "Szerintem, aki 18800-ba a kitörésbe belevett 24K-s célárral az lúzer" . Ez mondat meg tipikusan azokra a balf@sz kezdőkre emlékeztet, akik 18.200-nál meglátják az ajánlati könyvet és megkérdezik, hogy miért áll benn valaki 19.200-on 50.000 db-os vétellel, amikor most sokkal olcsóbban is vehetne. Válasz: Lehet, hogy az ő agya nem két napra tervez előre úgy, mint a tiéd.
jo hog yirod mert ezt el is felejtettem a gazdaságba a fekete gazdaság pénzét is elköltik ami megjelenik a statisztikában de a bevétel oldalon nem... minden országba tömegek dolgoznak feketén de most nekik se megy a szekér
OTP részvényesek ide!