szerintem Magyarországon nem jönnek újra különadók ugyanarra a szektorra, ha már egyszer enyhités volt... Más szektort kereshet a Kormány. Úgy értem, nem néz ki jól, ha változtatja azt, amit már elkezdett, jelen esetben bankadó csökkentés
Akkor el ne add 28 ezerig :D lehet lesz ennyi 4-5 even belul :D addig lesz par visszaeses ezer forintok azon minden lehet keresni , jo hogy vannak azok akik beerik kevesebbel.
Akkor hozzáteszem, hogy nálam a jelenlegi ár kb. dupláját éri. Persze technikai alapon shortolni bármit lehet, de talán érdemesebb kevésbé alulértékelt papírokat.
Az azt jelenti hogy egy ev mulvara oda varjak az arfolyamot. Viszont kozben mondjuk akar nulla is lehetne kis tulzassal. Illetve az arfolyam nem nyilegyenesen megy , hanem van benne le es fel … a shortosok ramennek a le iranyra is. Valaki irta hogy toporgas van egy honapja … en ennyi ido alatt a toporgason kerestem a toke 10% at. (Allampapir egy evre nincs ennyi az eves)
Az hihetetlen, hogy 1 hónapja tipródunk 14000 körül. Kicsit fel, kicsit le, gyakorlatilag egy helyben állunk. Az viszont biztos, hogy ez idő alatt, ezen a szinten tetemes mennyiségű részvényt megvettek.
OTP részvényesek ide!