Sztem még ma lefelé megy, de gömdöm nekem sincs. az korrekció korrekciójának első hulláma elég meredek lett, uh nem tart sokáig... de sztem még az sincs kész...
Na akkor a tegnapelőtt növekedést “jósolók” és a tegnap mára vérzivataros zuhanást jósoló chartisták nyitás előtt tegyék meg tétjeiket. A szerencsés nyer…..:D
Na akkor a tegnapelőtt növekedést “jósolók” és a tegnap mára vérzivataros zuhanást jósoló chartisták nyitás előtt tegyék meg tétjeiket. A szerencsés nyer…..:D
Szia! Én reménykedtem abban, hogy áttöri 9400-s szintet, de sajnos nem így lett! Azonban ha az előző napi forgalmat nézitek akkor látható, hogy záróban felhúzták. 10000-s pakkokban. Tudom ez utólagos magyarázat, tehát ez az árfolyam tiszta speki. Azért bízom az OTP-ben, és nem a spekik fogják irányítani, azért ehhez sem kevés pénz kellett. Üdv mindenkinek és jó kereskedést!
A mai napon láthattunk mindenféle chartot +10000-től 6000ig szórásban. Igazándiból mindig jön egy újabb üdvöskéi aki mindig arra a pár órára marad hiteles amíg ráhibázik. Utána csend….:)
Részben biztos, de azért a MOL is nagyot kapott, kint is esés van. Talán jobb is hogy a gyj előtt esik és nem másnap. Én is realitáltam és vissza vettem 8980-n, utána még sokáig 9000 felett volt az árfolyam. Holnap tuti esés, de utána remélem emelkedik még. Ha nem, akkor várnom kell :D
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220809/uzent-nagy-marton-a-bankszovetsegnek-560431 Nagy Márton is jó lenne, ha az infációból keletkező extra ÁFA és egyéb adóbevételekből fedezné a kormány az aszály miatt súlytott vállalkozók terheit Ezek mindig más farkával verik a csallánt és a költségvetési pénzeket meg a haveroknak osztogatják. Vajon mennyi terhet bírnak még el a bankok, vagy azt akarják hogy bedöljenek.....
Nem ismerem a terveidet. De, mostanaban a tozsden, 2-5 evre nagyon nehez tervezni. De ha belefer a gondolataidba, ne csak a jo esetre keszulj. Vegyel figyelembe pl. ilyen lehetoseget is. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20220705v01xhr1ra.jpeg
OTP részvényesek ide!