jaj de okos valaki, onnan kell beszedni, ahol lehet, no persze ez a szokásos ámítás, mert mind megfizetjük ezt, mert át fogják hárítani, ahogy eddig is tették a cégek
Viszont 3*-ozni lehetett ma a vagyont 2 óra alatt,tudom tudom ez valszeg senkinek nem volt meg, de duplázni lehetett volna.Ez van ha az ember dolgozik is közben.
De ha ezt így bemondanák, akkor nehezebben lehetne az átállásra milliárd eurókat követelni az EU-s forrásokból, szóval kiváncsi vagyok hogyan balanszírozzák ki a kommunikációt.
láttunk...a sold out státusz eddig alakult ki, nem ma....eladták az összes tervezett mennyiséget az elmúlt hetekben már, ezért nem lehetett venni napok óta...
A MOLnak extraprofitja van a háborún, mert 30 dollárral olcsóbban veszi az oroszoktól az olajat, mint a világpiaci ár. Ha ezt az extraprofitot megadóztatják, az teljesen beleillene az EUs embargós elképzelésekbe. Kis mellékszopás, hogy benzinárat is emelni kéne mellé.
(off) Nagy hiba volt szerintem. Az embargó tutira át fog menni az EU-ban, és akkor lesz szerintem egy nagy esés. Nem lehetetlen a 2.000-es szint sem. A papír most (~2.500.-) tart ott, ahol szerintem eleve lennie kellene.(/off).
OTP részvényesek ide!