Abból pont jókor szálltam ki. ARK 120 körül most épp a fele, és még mindig nem akarodzik visszaszallni . Mondjuk OTP sincs csak hétköznap ... El se tudom képzelni mit látunk most itt az a OTP- nél nem tudom megmagyarázni magamnak se.
Ez a baj : az oroszok nem akarnak tárgyalni. Én ukrán párti vagyok, de a háború mihamarabbi véget akarom... Semmi nem jogosítja fel 200ezer katona másik országra támadását a 21.századba Europába.. -(((
Ez a baj : az ukránok nem akarnak tárgyalni. Én orosz párti vagyok, de a háború mihamarabbi véget akarom. Globálisan Amerikát hibaztatom, még kicsibe az angolokat, lengyeleket, cseheket, szlovakokat, stb.
Hihetetlen hogy vannak akik orosz propagandaznak es komolyan azt hiszik hogy van aki nem az ukranok mellett all. Elarulom, nincs. Viszont az hogy ukrajna elbol elutasit minden beketargyalast felhaborito. Elnezest mindenkitol, nagyon elkanyarodtunk a tematol, reszemrol tobbet ilyesmirol nem fogok irni - max ha lenyegesen egybevag az arfolyam alakulassal. Szep estet
Sajnálom, de én nem tudok neked tuti részvénytippeket adni,
és a hozzászólásomnak sem a befektetési tanácsadás volt a célja. Mivel magam is
OTP részvénytulajdonos vagyok, így napi szinten olvasom ezt a topikot, és már felfordult
a gyomrom a sok szovjet propagandától. Én is érdekelt vagyok az OTP
részvényeinek az áremelkedésében, de eszembe sem jutna egy ukrán vereségnek
drukkolni csak azért, hogy mihamarabb rákényszerüljenek egy olyan béke
megkötésére, amelyben a hazájuk bármely területéről le kellene mondaniuk az oroszok javára.
egyébbként honna veszed hogy eu mindig lesz..... lehet 5 év mulva nem is lesz......kádár rendszerre is azt hitték örök.... én még emlékszem akkor voltam 16-20 éves
egyebkent a mamoka vidéken 70 eft nyugdijjaval biztos még meg is akar fagyni majd, , mert zoldulni akarsz,,, ha annyira zold vagy ne netezz és ne vegyél iphonte fél évente.....,
ezt hallgattam a kadar rendszerbe ..... eljen a párt ))), akkor is voltak akik hittek benne ), akkor is szartam le, most is szarom le a zoldulést.... te sporolj tolem 18 fokba is tengedheted telen magad ), sok az ember a foldon az a problema ))
Magyarországon sem fog már sokáig menni a pazarlás, hacsak a
költségvetés nem akarja évente félezer milliárd forinttal konszolidálni az
MVM-et (https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220126/kiszamoltuk-tobb-szazmilliard-forintba-kerul-a-rezsicsokkentes-az-adofizetoknek-sok-mulik-putyin-ukrajnai-lepesen-is-523039).
Ezt egyébként Zsiday is pedzegette már (https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220311/zsiday-viktor-a-rezsicsokkentes-a-valasztasok-utan-nem-fenntarthato-532425).
A nem megújuló energiahordozókat nem lehet teljesen felélni, egyszerűen csak
egy idő után már nem lesz rentábilis a kitermelésük. Mivel az EU egyik
legfontosabb alapelve a személyek, az áruk és a szolgáltatások szabad mozgása,
így – amíg EU-s tagállam vagyunk – a kerítéstől nem kell félned. Nyugat-Európában
sem lesz könnyű felszámolni az Oroszországból származó fosszilis energiahordozókkal
kapcsolatos függőséget, pláne nem Németországban, melynek az egész ipara erre
épül. Sajnos nem is vagyok benne teljesen biztos, hogy ez sikerülni is fog. Azt
viszont határozottan tudom, hogy a jelenlegi életmódunk semmilyen szempontból nem
fenntartható, illetve abban is biztos vagyok, hogy nincs olyan erkölcsi norma,
amely elfogadhatónak tartaná a kereskedést egy olyan terrorállammal, amely a profitját
háborúra költi. Szóval jobb lenne ezt a lehetőséget komolyan venni és minél inkább kihasználni, hacsak nem akarunk tovább robogni az ökológia katasztrófa felé egy olyan járgányon, melynek az üzemanyagellátásán egy háborús bűnöket elkövető rezsim nyerészkedik.
Igen, igen, igen. Na és hogyan tovább milyen részvényt vegyek Kedd reggel? + is adtam a hozzászóláshoz, de én nem látom a kiutat ... Melyik topicba írsz még ? Köszönöm I
Pazar gondolatmenet, le a kalappal! Gondolatom, hogy Nyugat- és Kelet-Európa most fog ketté válni, ahogy a vasfüggöny idején is, úgyhogy Magyarországon továbbra is menni fog majd a pazarlás, mi alatt Nyugat-Európa kizöldül és függetlenedik. Aztán, ha feléli Kelet-Európa és társaik a nem megújulókat, akkor végleg tönkremennek és ők lesznek azok a migránsok, akiktől Nyugat-Európa kerítéssel fogja védeni magát. De hátha nem így lesz.
Ez ennyire nem fekete vagy fehér. Sajnos az USA gazdasági/politikai elitje sem kizárólag jótündęrekből áll. Igenis ėrdekek(gazdasági) állnak minden tett mögött. ..... A személyes tetteink mögött is.
OTP részvényesek ide!