hivatalbol haragszol a bomosre? pedig jo! nekem 2010ben jott a "kapuzarasi panik"
vettem egy Z4 2.3i-t. jo volt beulni, jo volt benne ulni es jo volt kiszalni belolle. kimondottan hangulat javito! kizarolag hetvegi, nyaralos autonak hasznaltuk. vegul gyozott a jozan esz es tavaly megvaltam tolle.
maradt a 3-as coupe ami napihasznalatbol elolepett napi es nyaralos autonak. szoval szeretjuk a bomost. csak javasolhatom.
emlékszem amikor kijott anno ekeztek a porschet hogy mit muvel micsoda szornyeteg. Aztán nem tudtak annyit gyartani belole hogy ne fogyjon el... :D raadasul abba raktak eloszor dízelt, addig nem volt dizel porsche, ajve micsoda istemkaromlas. Mo-n ha jól tevedek Illes Belanak volt egy turbo s, nem sok volt akkor meg az országban.
Elvileg par kapcsolot en csinaltam benne ugy menjel ;).
Üdv.
Nem...nem 911 -eseket nézegettem, de a márka az stimmel..
végül egy Cayenne -t vettem..
nagyon maszek a verda...iszonyat jól megy..kipufogó tuning, szintszabályozás, differenciál zár, navigáció, bézs bőr belső...meg minden ami kell...
(Érdekes hogy tempomat az viszont nincs benne :D kettővel előző tulaj biztos azon spórolt vagy 1000 eurót :D)
pár éve még én sem gondoltam hogy lesz egyszer egy ilyen autóm...
úgyhogy mindenkinek üzenem hogy SOSEM szabad feladni !!!
Sosem tudhatod hogy mit hoz az élet...
És ha 33 -szor is földbe döngölnek, akkor FELKELSZ és 34. -szer is megpróbálod és úgy mész neki hogy most csak azért is eléred a célod !!!
egyébként jo lett a verda? jól emlkeszem hogy 911eseket nézegettél?
nekem is lassan jon a kapuzarasi panik, nezelodok de bmw-t hivatalból nem veszunk, mercinek meg jelenleg nincs olyan autoja ami kene egy jo z4 helyett...
OTP részvényesek ide!