így van, és én is szívom, mert nem vettem 500 körül és mert 6559-es mai vételem eladtam 89-nél h futottam az árfolyam után és az sose jó, meg mert el kellett mennem....
Brit jegybanki short para miatt jött fel, én 500 alatt tegnapp azonnal belevettem 190 ponttal feljebb meg kiszórtam. Egynek jó volt, de többet nem látok benne. :)
ki kell szűrni.
----más:
Érdekes a tegnapi nap igen nagy forgalom volt, feltűnő 6500 nál. Szerintetek bepróbálkoztak a shortosok? mert valaki nagyon adta piacin most meg 2 miliárdal már 6740. Erről Ti mit gondoltok (csak úgy érdekesség ként)?
Ez a chart volt az első rajzom ami alapján a kbc pakkokat vissza akartam venni. Csak aztán gondoltam ez már a korábbi eső trend csati alatt van és...túl nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.
Tudjátok mire jövök rá?
Nem szabad sokat ülni agyalni egy charton sem. (mert idő után már mindent bele látol és épp ellenkező hatást érni el: bizonytalanság)
Nagyon igaznak érzem azt is amit egy kolega írt pár hsz korábban, miszerint mindenki keresi a szent grált aztán visszatér az egyszerűséghez, a "kezdetekhez" és rájön a szentgrál az hogy "nincs szentgrál" :D
A tőzsdén eltöltött időben, valami "ösztös" dolog kezd kialakul az emberben, ahogy ránéz egy mozgásra stb a chartot sem kell látni már fejből tudja, a záróból hogy milyen gyertya lett, hol az ellenállás stb.
Am ez a rajz is oda mutat nekem mint korábban szóval..
Na majd kiderül mi lesz ebből.
azért fejtegetem vissza a dolgokat, mert ahogy leírom ebből is tanulni, leírva kicsit olyan mint hangosan gondolkozni, jobban tudatosul:)
OTP részvényesek ide!