Félelmetes vagy Sárpaca ezzel a negatív kisugárzásoddal. Továbbra sem hiszem, hogy te megjátszod, amit ide leírogatsz.. Persze hogy én mit gondolok, az le van szarva, de nagyon sok embert baszol itt át nap mint nap...
Sziasztok.
Benéztem, de látom még nem derült fény a titokzatos vásárlóra.
Viszont:
Amikor az alapok átsúlyoznak, akkor a nayg vételek, vagy eladások mindig zárószakaszban történnek, mert (és ez ki lett számolva állítólag) akkor éri meg a legjobban.
Én nem értek hozzá, de ezért csodálkozom mire alapozzátok azt, hogy napközben jobban járna a nagy vevő?!
Más:
Telekomban is volt napközben egy nagyobb csere.
Ideje lenne magaddal a tőzsdével a pozijaiddal foglalkozni! Barátod neked nincsen 1 száll se az tuti. Továbbra is lököd a sok sódert a semmiről és másokat piszkálsz!
Ezen filóztam, hogy a zárószakaszos vétellel nem ér el kedvezőbb árfolyamot, mint a normál idejűvel. Mégis 2 napja űzi.
Amúgy ALANFED megmondta, hogy értelmet keresni ott, ahol MNB érdekeltség van? ...Igaza van.
Na jo azért ne állítsuk be a minősítő cégeket mint valami igazságos biblia könyv. Azok a cégek akik a válság idején fel minősítették azokat a CDO ....kat is pl, számomra hiteltelen ek. Szóval bármi lehet én nem zárom ki annak esélyet sem hogy fel minősítenek. Valamit sunyiznak ismet...
Lehet simán shortos alap akció is záróban megvesz egy egy nagy tételt amivel a supportot be tudja majd taszajtani(long stoppokat ki tudja ütni). Így van értelme annak, hogy hagyja egész nap esegetni.
OTP részvényesek ide!