2 lehetőség van szerintem.
magasan tartják, mert jöhet a Fitch leminősítés, vagy magasan tartják, mert megszavazzak az új Jegybank törvényt, és megütik a Forintot.
Biztos lehetsz benne, h zárás után jön a hír. na de a BÉT zárása nem egyenlő az összes tőzsdei zárással. Amcsik megüthetik a forintot!
Nagyon bírtam tegnap este az m1-en lévő "ESTE" című műsorban Pleschinger kijelentését, miszerint "Amerikai kereskedők miért játszannak a forint gyengülésére". kérdezem én, Soros gyuri bácsi miért játszott az oti gyengülésére? Ezzel csak azt szeretném mondani, h hiába zár be a BÉT, amcsik kiütnek úgyis!
Az említett úr írásai tényszerűek logikusak TA-sak...Csak az a gáz , hogy a tőzsde ,mint tudjuk nem a logika mentén működik :) Kevés írása volt amivel nem értettem egyet.
Már óránként bemondják MR2-n , hogy már ma elfogadhatják. Remélem lesz annyi eszük,hogy 5 után szavazzák meg. Talán akkor csillapodna a hangulat keddi nyitásig.
Ha elolvasod figyelmesen azt amit írtam, nem vonatkoztattam senkire. Általánosságban írtam pro és kontra. Nekem igazából senkivel nincs bajom, csak nem értem a fikázást.
OTP részvényesek ide!