gyanitom, te csak longolni akarsz, ruhelled a shortot. addig, amig egyszer ezert nem nullazod le a szamlad ez nem fog valtozni. en ezt az utat mar megjartam -'97 ota -. szep hetveget!
Hát azért ne hasonlítsuk össze magunkat Görögországgal!
Ők úgy kerültek az eu-ba, hogy az összes adatot meghamisították, semmi nem volt igaz..
A másik, hogy, ha folyamatosan spekuláció központjában állunk akkor, hogyan tudjon teljesíteni a magyar gazdaság??
Ha már lassul a gazdaságunk és még plusz rá egy infó, hogy reális veszély a bovli kategóriába kerülünk?
én nem figyeltem, miről és mióta beszéltetek, csak éppen átfutottam az utolsó hsz-kat.
egy biztos, válság van, rossz gazdasági helyzetben van az ország, nem mutattunk fel pozitív képet, tetteket a befektetők számára. magyarán nem vagyunk hitelesek.
tudomásul kell venni, nagy bajban vagyunk, hiába reménykedtünk, hogy már a gödörből kijutottunk. sajnos önámítás minden más, szembe kell nézni a gondokkal.
biztos rossz helyen metszette egyik függvény a másikat, vagy nem ment át a bowlinger szalagon, hanem ellentétes irányba ment. amiben tul.képpen nincs semmi meglepő, mert van ilyen is, sőt elég gyakori.
OTP részvényesek ide!