Kit okoljak? Kik zúzzák lefelé folyamatosan? Én, aki soha nem adom el ár alatt? Sem pánikban?
Jó, igen, most le lehet hülyézni, de tőlem nem megy le az árfolyam. Csak azoktól, akik reggel megvették 3340-ért, majd napvégén 3154-ért eladták. Mert bexartak a sok "időzitett, kamu hirektől, mint a 16:32-es is. Olvass már bele!!! Ki irta a cikket???? Ki? Shortfolio?? Anonim megkérdezettek???
B+ akkor én is feltehetnék egy cikket hogy ez a veszély NEM REÁLIS, anonim megkérdezésekre hivatkozván...
Nyilvánvalóan shortol a csapatuk többezer darabokkal...
EUR/HUF 295 alatt is zárhat a végén, ami a hetet nézve még nem is rossz...Otp esett 100 Ft, hát ez nem jó, de az eu bankszektor se túl combos volt ma...két rés megmaradt...reménykedek....
nah azt ne akard bebeszelni nekem, hogy ez nem szandekos shortra hajtjak az otit.
Tobbet art ez a shortos bagazs mint a gorog csod. Mert nem a gorogok fogjak letenni a padlora a vilagot, hanem a shortosok. 0-ra fogjak tolni a piacot. Be kene tiltani ezt a short mokat, mert ez nem motivalja a vilagot, hanem demoralizalja.
Miért a shortosokat okolod a saját buktádért? A tőzsdén nem csak nyerni, hanem veszíteni is lehet. Longban is. Ráadásul ilyen minimális osztalékok mellett eleve amit nyersz, azt a későbbi belépők pénzéből nyered. Akkor ha a short szerinted morálisan elítélendő, a longnak is annak kéne lennie.
mondjuk a hétfői fel visszarakást erősíti az, hogy a Ft az meg napi legerősebb pontján...Otp meg a leggyengébben zár????ez most szerintetek így klappol??? kurvára nem....szerintem
tudod mi a szánalmas?
az ilyen nagyokosok mint te + az egész rohadt shortos mutyi BÉT
Na, az a szánalmas
Ha nem tetszik a vinyogásom, ugord át a szemeddel.
ennyi.
OTP részvényesek ide!