Ez igaz, de persze most elég rossz helyzet van a világban és az a baj, hogy a magyar piacon ezt megduplázva nyeleik le a jó néppel...
De amíg a magyar nép ilyen birka és csak nyel és nyel nem lesz jobb a helyzet sajna...
De miről beszélsz? Összeszedi magát a magyar tőzsde? Az, hogy napokig emelkedés van, miért garantálná azt, hogy utána ne essen, hanem tovább emelkedjen? Várható volt, hogy nem fordul meg az OTP, és nem lesz esésből emelkedés még egy ideig. Ahogy a világ részvénypiacai is esésben vannak, attól még persze vannak hetek, amikor emelkednek.
es a legnagyobb baj, hogy hallgatnak is a shortfoliora ! Radiok veszik at 1az 1ben a kampo dumajukat. Nem csoda, hogy megijad mindenki es ontik az rvket.
De könyörgöm, cimlapon hozzák tőzsdezárás előtt, villámfelmérés anonim megkérdezettek alapján. Ennyi erővel én is állithatnám az ellnenkezőjét anonim megkérdezéseim alapján...
vicckategória ez a portál, de abból is a legszánalmasabb
Visszavette a magyar befektetések súlyozására adott ajánlását pénteken a JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport, azzal a véleményével indokolva az átértékelést, hogy a romló növekedési kilátások megnehezítik a kormány adósságcsökkentési programjának kivitelezését.
Én csak annyit tennék hozzá ehhez, hogy szerinted normális dolog, mikor kezdi összeszedni magát Magyar tőzsde, rögtön bevágnak egy rossz hírt amivel elkaszálják???
Ma figyeltem a portfóliót legalább 2x meglebegtették a hírt.....
Én szerintem ez tiszta speki és szívatás.
OTP részvényesek ide!