ez csak a reggeli elemzésem, továbbá a napi mozgások miatti sejtésem volt! köszi a gratulációt, bár szebb lett volna, ha nekem személyesen odaát címzed!
A kamu hírek eddig nem nagyon mozgatták az OTP-t. Lázár bejelentése például annál inkább. Mikor kiderült, hogy nem viccel, az is. De amúgy az OTP megy az árral, ami nem azt jelenti, hogy pl. követné minden nap a Daxot.
Apropó, DAX. Nézd meg a hullámokat a grafikonon. Még véletlenül sem a hírek mozgatták le-föl a sávban.
Ismerem az ürgét és a shortos alapját.
Remélem év végére itt akkora rally lesz felfelé hogy még nagyobbat bukik mint az előző évben!
Egyébként 7000-res OTP-nél mit mondott?
Vagy a 25000-res Molnál?
ohóóó:))
idéztél tőlem?
miért baj, ha ma már arra számítottam, hogy lesz pihenő az emelkedésben? kedd óta kb 1500 pont fel, és ott is írtam, a fák nem nőnek az égig, de a pincébe sem eshetünk. én csak hatizom, nem vagyok piacot befolyásoló tényező :))
jó volt emelkedni - ebből is kivettem a részem, de tegnap, talán kicsit korán fordítottam. ennyi.
Tudod vannak olyanok, pl. Nyilasi Attila, akik meg azon háborognak, hogy még mindig a kamu jó hírek miatt vannak felül árazva a piacok, és a recessziót nem árazták még be.
Szerinted kik irányitják?
Hm?
És mi alapján? Nem az ilyen-olyan kamu cikkek, hirek, pletykák alapján kereskednek? Akkor mi alapján? Csak úgy gondolnak egyet: na ma short, holnap is, ja és holnapután is?
Te komolyan azt gondolod, hogy a Portfolió cikkétől esett ma az OTP? Ébresztő, még mindig medve piac van, mi meg csak porszemek vagyunk a tengerben, a vágyaid nem fogják a valóságot befolyásolni.
OTP részvényesek ide!