A név csak az ellenség megtévesztése:-) Valójában több milliárd forintot kerestem a tőzsdéken:-) Ma reggel úgy keltem fel, hogy az összes OTP shortost megsz.patom full tőkével 10-szeres tőkeáttéttel .
Úgyhogy inkább még most zárjatok időben, a teniszmeccsemnek 12-kor vége, utána elkezdek telefonálni...:-)))
Törölt felhasználó2011. 09. 21. 10:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
ügyes vagy.
égeted a pénzed.
inkább dobnád a pics@ba, és raknád bankbetétbe :)
legalább ne jelenne meg a hír, hogy az otp 20.000 db törzsrv-t vásárolt.... saját magukban sem hisznek, szánalmas.... százezresével kellene vásárolnia magát, ha ez egy tényleg akkora biznisz lenne...
..felesleges hőzöngeni....
..arra kell menni amerre a piac...
...most short van...s lesz is még egy ideig...
...ha majd fordul..és szép forgalommal emelkedik...akkor kell bele venni...
...esésbe venni életveszély...
....de mindenki a saját kárán tanul ...
..sajnos most ez van...
A görög pénzügyminiszter szerint a görög költségvetési tervezet áldozatokat igényel.
8:15
A görög pénzügyminiszter szerint fennáll a veszélye, hogy a görög reformprogram elbukik.
8:16
A görög pénzügyminiszter szerint az EU nem a megfelelő ütemben foglalkozik a krízissel.
8:16
A görög pénzügyminiszter szerint az országa az összeomlás kockázatával néz szembe.
"És akkor szembemegy mindennek?
csak mert valakik eldöntötték hogy ennek itt a helye a büdös mocsokban a béka segge alatt????"
Igen. Hetekkel ezelőtt megirtam, hogy a mai pénzpiaci helyzettel az a probléma, hogy sem az országok, sem a tőzsdék nincsenek arra felkészülve, hogy ma már a befektetési alapoknak több pénzük van mint egyes országok éves gdp-je.
Innentől kezdve többé nem érvényesül a szabadpiac, a befektetési alapok képesek teljes mértékben úgy irányitani a tőzsdéket illetve részvényeket hogy az teljesen szembemenjen mindenféle normális és indokolt folyamattal.
:DD
Éljen éljen az otp és mol, éljen éljen!
Vegyétek mert rally van!
Mire vártok még shortos brigád, öntsétek már be? Minek ez a szinjáték?
ELőre eldöntöttétek, ma is short!
Úgy megszopatnám ezt a bandát, felrántanám limitre 10%-kal úgy, hogy a saját levükben izzadva zárják le a most nyitogatott shortjaikat 10% minuszban legalább! És holnap, holnapután ugyanezt!
A mások zsirján (veszteségén) összekeresett millióit visszavenném tőlük egycsapásra! Egyszer kerülne a kezembe a vezérfonal!
OTP részvényesek ide!