Reggeli vásárlók egyelőre megint szopóágon vannak, szerencsétlenek! :(
De jó hogy nem vettem (még) vissza, tök más igy kivülről nézni a dolgokat, mint a rohadt longon szenvedni miközben mindenki shortol...
forintot szetutik, az orszag a csod szelen egy torpe diktator vezerletevel. a vilag lehet h emelkedni fog a tegnap bejelentett intezkedesekre, de a magyar rveket jobb eladni mar most
Háááááát igen, de most nem fogja ezt csinálni!
Lemegy szépen minuszba, ott beleveszek, aztán meg feljön vissza pluszba. Én igy képzelem a mai napot. :)
Másik variáció: lemegy minuszba, beleveszek és még tovább zuhan..
És akkor megint beragadok. Ez a rosszabbik (bár valószinűbb) variáció.
Medve piac van csak néha van egy kisebb korrekció az újabb mélypontokról...a világ ugyanolyan szarban van mint egy hete csak van aki ezt elfelejti két nap alatt és lelkes lesz...
Annyi hogy ledermed amikor egy kicsit nagyobb forgalom van rajta. ergo tehetetlenül nézed mi a pálya. Tegnap bejelentettem a kárigényemet, amit felvettem 2x15 nap alatt kivizsgálják. Ha nem lesz lóvé akkor sorry de megyek máshová. Itt ez nem játék meg egy utalás, itt másodpercek döntenek kérem alássan.
Még először azt mondja a csaj, hogy nálam van a hiba. :) tróger bank tróger szolgáltatással, tróger részvénnyel. :)
OTP részvényesek ide!