"Jim Rogers negatív véleményen van az amerikai állampapírok piacáról, szerinte ha valahol lufit fújnak a befektetők, akkor az ez a szegmens." - ezt jól jegyezzétek meg!!!
előzmény (#437252: gyorgysoros) | válasz erre | Tegnap, 13:43
Nem saját tapasztalat.
A saját OTP sztorim egy kicsit jobb, de nem sikersztori. Táblázatba szedve a következő:
2007 nyara, a család befektet de nem otiba, Oti 10000-ért túl sok.
OTP 8000 – szó sem lehet otiról
Otp 6000 –lásd 8000
Otp 3000 – oti figyelő listán
Otp 2800 – vásárlás
Otp 1250 – hű de szar érzés, otiba rakott tőke fele elégni látszik
OTP 1650 – a 2800-as pakk mellé friss tőkéből vásárlás
Otp 3000 – Otp eladás, kaland megúszva, lesz ez még lejjebb, majd akkor vásárlás
Otp 4000- a p…csába, nem ment lejjebb, de majd innen beesik, és akkor vásárlás (2800-1250 emléke túl erős)
Otp 5800 – lásd 4000+ ez hihetetlen
Otp 6000 felett – lásd 4000+ ez most már tényleg hihetetlen és idegesítő.
Tisztán látszik hogy itt lefele van csak tér... csak megy a mutyi még egy darabig... Megint a shortosokat szivatják!!
A beszari shortosokat!
6120 ról van nekem shortom.. de majy 5500 on akarom zárni 2 hét múlva...
Igen akkor majd 5800 - 6K között még rá veszek...de ma nem fog 6k alá menni szerintem...
Törölt felhasználó2010. 01. 19. 14:58
Sziasztok!
Tud valaki segíteni szolgáltatók ügyében. Ahol most vagyok 0,3% a jutalék napon belül. Napon ttúl 0,6%. A hozam/kockázati arány gyakran azért nem jó, mert a jutalék mértéke ezt az arányt felborítja és így nagyon kovkázatossá válik a pozíció nyitás, pedig a vételi/eladási jel jó és arra is megy az árfolyam. Megnéztem a KBC-t, ott 0,5% a napon túli és 0,15% a day trade. Ez már jó lenne, de nem ismerem őket. Megéri ott számlát vezetni? Működik a rendszerük grafikonrajzolóval együtt?
Néztem még a WorldSpreads-t is. Ha ismeri valaki, szívesen meghallgatom a tapasztalatát, mert nem szívesen utalok pénzt külföldre. Bár a spredokban levont jutalékl jónak tűnik.
Vagy ha bármilyen más brókercéget ill. bankot tudtok ajánlani, azt megköszönöm.
Magyar nyelvű lenne a legjobb, de a német is megy. Angolul szinte semmit nem tudok.
Köszi a segítséget!!
OTP részvényesek ide!