Sztem ki fog tartani. A Covid már lerágott csont. Valami új félelmi forrásnak kell megjelennie a piacon, ami kiváltja az esést. Vagy egyszerűen nagyon túlvetté kell válni, értsd napos, hetes rsi 80 körüli szint és akkor magától esik be...
szerintetek kitart még év végéig az általános emelkedés amúgy? én arra alapoznám az IGEN válaszomat, hogy gondolom a felsővezetői bónuszt szeretnék minél több számjeggyel látni. január hozhat aktívabb izgalmat szerintem. legyen az volatilitás vagy konstans esés... mi a véleményetek?
szépen ereszkedik lefelé a TL41-es bevásárlásomhoz. de nekem sandít ez az egész ami zajlik még mindig. nagyon tátva lenne a szám ha nem lenne idén még egy lejtmenet sok papírban, ami esetleg a gazdaság állást reálisan tükrözné. gondolom páran az usa jobbless claim-re is örömködnek odakint hogy ereszkedik... persze hogy ereszkedik, itthon is egyere kevesebben adnak be, mert lejár 3 hónap után, aztán mehetnek amerre látnak... :D persze hogy ereszkedik, attól még munkanélküli marad sok ember.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..