sikerült még -10%-ot összehozni 2,5 nap alatt, az eddig -30% mellé... szuper papír :) akoor sem szállok ki, de ha kenyérre kellene, biztos kurva mérges lennék
tavaly már majdnem elhittem, hogy ez most más lesz, most tényleg valami jót akarnak.. ... igen. jól seggbekúrják a kisbüfiket... egy két konferencia.. emlkészem RC konferencián, hogy nyomta a Virág feri.. ILLLLLYYYET még tényleg nem láttam ...ebből aztán profitálhat a magyar lakosság is... ez egy hatalmas puttony stb.. :D Azt nesze... egészségünkre :D
Én kicsit másképp látom. A magyar munkahelyen (már ha bejelent) kevesebbet keresel, mint egy multinál. A túlórákat nem akarják kifizetni (pl. a rendőröknek sem vagy az orvos feleségemnek sem). Amúgy az Orbán kormány hatalmas összegekkel támogatja a multikat (Ez nem is feltétlenül baj). Ez senkit sem zavar a fideszesek között. Amikor Gyurcsány csinálta, akkor hazaáruló volt. (Lásd Hankook Tire) Én egyiket sem védem, mert a valódi problémákkal egyik sem foglalkozik. Elcsépelt tudom, de az egészségügy borzasztó állapotban van. Ez rendszerváltás óta romlik. Az oktatás kész katasztrófa. Mi még mindig magolunk, míg máshol már 14 évesen folyékonyan beszélnek legalább egy idegennyelvet, és gondolkodásra, probléma megoldásra tanítanak. Érdekes, a nagy kutyák gyermekei drága magániskolába járnak. Ők maguk fizetős magán egészségügybe. A pórnép meg várjon 2 hónapot egy hasi ultrahangra. Sajnálom, hogy szinte mindenki azt szajkózza, amit az adott szekértábor vezére puffogtat. És ők erre is mennek rá. Ezért van gyűlölködés, ami nem a keresztényi elvekkel nem egyeztethető össze.
OPUS Global Nyrt.