Nem az 1 db részvény ára a lényeg, hanem a jövőben várható EPS. Arról nem is beszélve, hogy egy ingatlanos cég más jellegű befektetés. Szépen rá szóltak a Concorde -ra h ne szórakozzanak :)
Sziasztok, lényeges elmozdulást nem várok ebben a két napban már. Holnap beállítják a zárót és ennyi. Ami viszont roppant gyanús, hogy az Opust egy árba hozták az App-al... Januárban, a 2. héttől viszont már komolyabb mozgást várok.
Eddig az volt a baj, hogy nincs termelő cég. (nem pont rolinak). Most épp az, hogy van egy, de az nem olyan jó. És epic, hogy a kontrája az, hogy miért nem egy másik vételünkről beszélünk, mert az többet ér. Emberek! Leszarom melyik ér többet. Verjük már földhöz a seggünket, hogy mindkettő a miénk, nem pedig valami versenytársé. Értem én hogy mértékletesség meg szerény óvatos várakozások, de ha már az ilyenbe is óvatoskodás meg negatívum keresések mennek, akkor nagybetűs annyiramagyarok vagytok. No offense! :)
én örülök mindkét cégnek. leszarom miben milyen potenciál látszik, mert az csak a jelen. Ezek úgy tunningolnak fel bármit, hogy ahhoz képest Xzibit és Pimp my Ride műsor csak egy 10 darabos puzzle :)
Nem titok, hogy a régi rendszerben pl. a konzervgyárak olyan méretekt gyártottak, hogy bármikor át tudjanak állni lövedékek gyártására. Gondolom nem Predátorokat ás Apachokat akarnak gyártani (kezdetben), de pl. mint Rába beszállító gyárthatnának páncolozott járműveket. Alu öntödében készülnek itthon pl. a BMW motorblokkja is. Plasmavágás. lézervágás: alváz és lövegtorny sorozatgyártásban..egy ilyen felszereltségű gyár szinte bármilyen fémszerkezetet le tud gyártani. Az innovációs központ pedig nyilvánvaló: az EU-nál a K+F-re lehet a legtöbb pénzt lehúzni.
OPUS Global Nyrt.