Választásokig meglesz az 1000Ft,az 4 hónap,és +42%. Az energiaszektorba belépés Mérföldkő!!! Talán egy kicsit mozdulunk a klaszikus energia mellett az alternativ energia felé is,és ha lenne hozzá tárolónk (aksi) is , az elfogadhatóbbá tenné az atomos programjaink megitélését,mind uniós,mind választók szempontjából. https://www.portfolio.hu/vallalatok/napelemek-szelkerekek-itt-a-10-legsikeresebb-europai-orszag.248395.html Románia is jó példa akár,bár tudom pártügyileg,velúk nem lehet példálozni.A vesszőparipa az energetikai "függetleségünk" O.V szemei előtt is prioritást élvez,rezsicsökkentés stb. A démászra rá tette a kormány a kezét,a többit is megvette volna jó áron.Ha nem nem,majd kialakitjuk mi! Mérföldkő!!!
Hűűűcköszi, hogy kigyűjtötted! Az említett kommentek között van az én tanulópénzem, amikor életemben először és utoljára bedőltem a károgóknak és dobtam a 600 körül vett Konzum pakkom felét...
Óó, micsoda nosztalgikus hangulatban van mindenki. :) Amikor 55-ön meg 74-en volt fal és azt elbontottuk, meg 150-en ott állt 1,5 milla papír, mai napig se tudjuk, hogy kik voltak és miért. Feltűnt néha a 20-as könyvben, aztán mikor eljött az idő, elpucolták a vérkakasok percek alatt, szinte hihetetlen, mintha évekkel ezelőtt lett volna, pedig csak pár hónap. :)
OPUS Global Nyrt.