kuszaszem a geci és a gázos no és a kopasz megfejlesztették a magyar tőzsdét, kifosztották a kisbüfiket, akik mindehhez tapsikoltak, majd amikor rájöttek hogy baj van, akkor 20-30%-os eredeti tőkét realizáltak. Így ér véget a rezsim.
Nyugi nem vagy egyedül a cig a Takarék valamint a konzum- Opus on a virtuális Bukóm közel 20M a múlt évi nyerőm fele már elpárolgni látszik! Mindenkinek más a kockázat tűrése
Eddig sosem szabad(na) eljutni. szvsz Együttérzésem. - A stoppom ma reggel zárta az utolsó, magnak meghagyott, pici pozimat is. Azaz elrohadt a mag. :( Ezennel nincs több Opi részvényem. - Akkor most az az etikus, ha már nem írok többet, Baboskó? Bár ma néhányan itt leírták, hogy milyen régóta nincs Opijuk.
A BÉT szégyene és a regnáló hatalmat ékesen minősítő ez a papír. Megfogjuk nézni a 200-at, mint jósoltam, és most már más is le meri írni, anélkül, hogy leköpködnék. Én 1,5 évvel ezelőtt írtam le először. Ott és akkor újra milliárdos napi forgalom lesz, és onnan fordulni fog. Lehet vele duplázni akkor, de ezer nem mostanság lesz. Kiváncsi vagyok, hogy Wallstreet, Peti, meg a többi lelkes felbeszélő tartja-e még 2017 óta. Akkor több tízezer darabbal a korai nyugdíjat, meg a szabad tengeri vizeket vizionálták mindenkinek. Majd némasági fogadalmat tettek itt a fórumon. Szerintem jól felépített színdarab részei voltak legtöbben, s a beültetésben vállaltak különböző személyiségprofilokkal szerepet. Szerintem. :)
Nem akarom egy évig kitiltatni magam azzal, hogy jellemezzem azt az ?embert?, aki így önti... de biztosan megadja a 70Kt is ami 295-ön van. Opusban tárolt vagyonom mai napon lefeleződött. 15 Milló forintot buktam 5 hónap alatt.
OPUS Global Nyrt.