Annyi biztos nem lesz 2017re.félidőben volt 4 körül.második felében sem lesz sokkal több. Wamsler mínuszos lesz mw meg sokat még nem hozott.szóval 6-8 körül már jók vagyunk.
10 szerintem sok lenne. Inkább óvatosabb vagyok kevesebbet várok. Nem lenne jó pofára esni. Tavalyi év még nem volt az igazi.idén már jobb lehet a ml cégek bevonásával. De az is csak a 2. Félévtol.
Azt nem tudom hogy mi lesz a reszvenyszam teteje? Június végére már 500 millió db körül leszünk.gyanítom hogy részvényosszevonas fogja követni. Ha nem is tizedeles de harmadolás johet idén szerintem.vagy cél az 1 milliárd db mint a Telekomban?ha Netán egyszer osztalékot fizetne ahhoz akkor kellene legalább 25 milliárd nyereség. Es akkor is 50ftot adna arányosan annyit mint a telekom.de ez még évekkel később lehetne.egyelőre várjuk április 6ot. Vajon Mik lesznek a fő számok? 6 milliárd plusz vagy több?
p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; } Volt lehetőség. De
még mindig van. A hangulatból látszik, hogy vannak akik
elfáradnak, türelmetlenné válnak. Szvsz folytatódik a
porszívózás.
Tudatosanitt tartják, mivel a jelentés amikor kijön nem akarnak eladási hullámot generálni...Ha túl magasan lenne a jelentéskor az árfolyam az egy elég masszív esést és bizalom vesztést eredményezne! Tehát itt fogunk 600-700 között toporogni az éves jelentésig felszúrással és leszúrásokkal! Nekem ez a véleményem! 200-nál pont ez volt...
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK