nem láttam olyan elemzőt, aki vesztésre látná a fideszt, még külföldön sem, 720 felett alig van eladó.., megjegyzem nem vagyok fidesz párti- én EMBER-párti vagyok.
na ez jól hangzik. amikor napi emelkedést írtok abban munkanapok vannak benne vagy mindennap? A mesterek kicist ráléptek a fékre de remélem majd jobb hirekre megint gyorsulgat. Többen írták h limit meg mittudomén mi. sztem azokat el lehet felejteni. Napi max emelkedés 4-5% lesz.
szépen mozog az emelkedő csatornában az árfolyam..nálam long..amennyi céget összevettek és ezek tavalyi nyereségei elég erősen meg fogják húzni az idei jelentés számait is a tavalyihoz képest...+ kéthetente új cég+választás+EU-s pénzek+Viktor alias ML..aki kimarad az lemarad.
Hard walletre kiutalod, és akkor elméletileg nem lehet ellopni. Aztán amikor már nagyon el akarod adni, akkor vissza utalod. Én nem tudom mennyire biztonságos ha esetleg ott tartom akinél vettem. Elméletileg ők is cold storage-on tartják a nagy részét, de ugye ha lehúzzák a rolót, az ellen nem véd... Fene tudja, de bele akarok kóstolni egy franc tudja mekkora összeggel. Aztán ki tudja meddig megy, de szerintem brutális szériában lesz jövőre. Az egyetlen para még, hogy lassan halad a validációm a bitstampen. De legalább lesz időm gondolkodni hogy mennyit szánjak rá. Ha elmenne véletlenül valami nagyon brutál árfolyamra pár év alatt, akkor az opus helyett ez hozhatná a korai nyugdíjat :D
Opus Global Nyrt Forecast