Hát ha a személyekből indulok ki akkor az új név az lehetne hogy HAJRÁ MAGYAROK vagy Hajrá Öcsi ! :-)
A névadót ismerve ....................... :-) :-) .-)
Minden tiszteletem irányodba! Én is tanulok azért tudom ismételni, hogy vannak nálam tapasztaltabbak. S munkámból kifolyólag segìteni probálok. Alázatra is szükség van a tőzsdézés során.De a tudás az alap.
11WallStreet írta jól a felső limit számítást. Árfolyam× 1,15! Oops, bocsi! Egész számok számítanak, tizedesekkel ne foglalkozz, nincs kerekítés! Sok sikert! :)
Nem, csak első pillantásra úgy tűnt, mintha azt hinnéd, long és short csak daytrade üzemmódban létezik.
Minden jóindulatom és tiszteletem mellett egyébként szeretném javasolni az újoncoknak, hogy először ismerkedjenek meg alapfogalmakkal, nézelődjenek, tanuljanak, olvassanak. Olyan ez kicsit, mint az autózás. Ha kimegy valaki a forgalomba bizonyos alapvető tudás és gyakorlat nélkül, akkor garantált, hogy abból baj lesz. A tőzsde ilyen téren még rosszabb, mert itt még azok is brutál szívásokat tudnak elszenvedni, akik azért már láttak ezt-azt. Szóval óvatosan és tanulni, tanulni, tanulni.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.