Sokan beszélnek sokféle hülyeséget, meg jajveszékelés, meg hurrogás. Technikai korrekció van, maradjunk ennyiben. Akit befolyásol a sok hülyeség, az ne fórumozzon.
Pletyka van, terv az még lesz vagy se. De van egy megérzésem a két céggel kapcsolatban. ML ha komolyan nagy terveket fontolgatna akkor mint írtam saját céget alapítana hozzá. Ennek se füle se farka így hacsak nem a "pénzmosás" áll mögötte akkor pedig a tervekből sem lesz semmi.
jájj, ez fájt, Csoki mester. Hittél az itteni feldumálóknak, ahelyett, hogy a megérzésedre hagyatkoztál volna, és amilyen kitartó vagy, még benne is lennél!
Szégyen gyalázat, de nekem ma sikerült bővítenem 20K-val 207-en..... :))
Volt egy Fedor keresztnevű évfolyamtársam, anyucival élt és anyuci öltöztette. Késő tavasszal fekete sort, fehér rövid ujjú ing, "szandacipő" és színes kockás zokniban járt..Engem a mi Fedorunk is rá emlékeztet
no igen...gondoltam 'játszok' egyet...de úgy látszik a terheléstől leállt a brókercég szolgáltatása....azonnal ki is vettem mindent :)
ha nincs holnap '90%-os kivezetési terv hír' ->lásd FHB trükk, más rossz elvileg nem nagyon jöhet... (ráadásul tegnap óta a 180 napos átlagár is emelkedett kb. 10 huf-al...így ha az is jönne aug 3-ig még utol is érheti a 200-at :) .szóval nyugi van....megnézzük mit akarnak a nagyok....
a délutáni PF-es negatív és lehúzó cikkre már felkészültem ;o)
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.