10. kereskedési napja esik, ha innen csak emelkedne idén az is 8 nap lenne csak, nem érdekel végképp, üssék ki, annak szurkolok már komolyan...akkor így talán nem fogják... de h miért kevertem ebbe magam bele....érthetetlen, nem értem magam... a másik h ez nem tűnik fel senkinek h valami durván 10 napja esik és h itt valami nagyon nem oké, valakik itt durván visszaélnek az erőfölényükkel, mert ez nem kereskedés h valami 2 hete esik...
igen, ezért nem az igazi amcsi terméket európai certivel kereskedni :) nézegettem a TS38-at egész délután, de nem akartam hétvégre pozit tartani. íme egy példa, hogy nem mindig kifizetődő konzervatív kereskedési magatartás :)
Itt most azért nincs nagy jelentősége, mert 16-25 pont különbség van a két kontrakt között. Az előző görgetésnél ha jól emlékszem 120pont volt, vagy még több....
Így van az erste még előtte átáll... tehát a contangot mi beszopjuk. Nem tudom pontosan, hogy mikor lesz az az ugrás.. de szerintem december 25-én hétfőn (itteni idő szerint dec. 24-én vasárnap éjfélkor.) Az ünnep is bekavar. Extra veszélyes lesz pozikban lenni :)
Dec. 21-én lesz certiben roll over, dec. 22-én pénteken már a februárit követi. 21 pont van most a januári és februári között, mostani! állás szerint 2.337 lesz az új kiütési ár.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.