Emlekszel a brexitre vagy az usa valadztasra ott is "biztos"volt az elorejelzes,szallj ki vagy maradj a dontesig ,siman benne van ,hogy lesz megegyezes.
Egyébként az olaj árát a nép határozza meg, a nép meg a legjobb kontraindikátor, így, ha opec előtt lemegy, akkor megegyeznek, ha felmegy, akkor meg nem. :D:D:D
az sem rossz, gratula:)
én örülnék, ha nem 44-nél várnánk azért az Opecet, egy 47-es tartomány jobban tetszene, bár rálisan azt várom, hogy le 44-ig holnpután, és várjuk az Opecet 5-46 között
Akkor hogy feldobjam a borús hangulatot, elmesélem a saját heti story-mat. Hétfőn láttam, hogy nagy rést hagyott az átkötés miatt WTI, gondoltam könnyű pénz, pár nap alatt, 30. még messze van.
, hát beshortoltam 47-en. Természetesen kitört felefelé. :) Majd 48-nál megdupláztam a pozit, hamár így alakult, többet keressek a visszaúton 45,6-ig. Majd kitört 49-ig, de szerencsémre, onnan vissza 47,7 - 48,4 tartományba. Gondoltam pénteken mindenképp kiszállok, akár bukóban is, így végül 47,3-ná adtam 1% csodálatos nyereséggel. Este ránéztem, és nem hittem a szememnek...
Egyébként a meeting utáni napok eldöntik az irányt. Ha másban nem is, abban megegyeznek majd, hogy nyitják, vagy zárják a shortokat.
Ok, neked van igazad, akkor rinyálj, meg picsogj tovább, mint a fürdős hölgyek, nagyon együtt érzünk veled, ettől biztosan több pénzed lesz... Részemről ennyi, én voltam a hülye, hogy megszólaltam.
Ha nem egyeznek meg és még néhányszor újra elb@sszák szerintem simán benne van egy ezeredforduló utáni ATL megint..
Mármint ha sikerül egymást túllicitálni kitermelésben századszor is.
Itt egy inflációval korrigált hossztávú gráf: link
itt meg egy sima 70 éves (ha kiválasztod) link
Egyik se úgy néz ki mintha k*-ra fel akarna indulni hosszabb távon..
50 környéke nem az az árfolyam ahol mindenki sarokba van szorítva a megegyezésre
Vótak itt már alacsonyabb árnál is hűdenagy meetingek.
Persze ha nem akarnak esést, akkor akár rá is bólinthatnak, aztakkor meg fordítva minden..
Előjelekbe annyira nem érdemes hinni, vannak akik árfolyammozgató jelleggel művelnek ilyesmit.
Majd kiszivárod valami a Reuterstől ami vagy igaz vagynem. o_O
Viszont jó hír hogy 50% esély van eltalálni az irányt ;)
Ha te nem léphetsz, akkor más sem, azaz nem változik semmi, szóval nem kell rinyálni. Az lenne ciki, ha mindenki kereskedhetne a hétvégén csak te nem, és így elmenne a vonat... Tényleg tankönyvi eset vagy, annyira gáz viselkedéssel, ami miatt már felmerül bennem a gyanú, hogy csak kamuzol polgárpukkasztási szándékkal. Sokan vannak itt a fórumon, akik milliókat buktak, mégsem picsog senki. Ha ennyire biztos vagy a bukásban, akkor hétfőn nyitáskor zárd a pozíciódat és viseld férfiként a vereséget
Törölt felhasználó2016. 11. 26. 12:35
Előzmény:
törölt hozzászólás
ne tudd meg, milyen longban lenni úgy, hogy 90 %, hogy nem állapodnak meg és még lépni sem léphetek, mert hétvége van
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.