Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Azért ez nem egy hétvége alatt összedobható történet, még ha egy miliárdomodnyi esély is van rá. Ez szerintem éven túl mutat. Amúgy beteg egy nap a mai is a BÉT nevű kaszinóban. Nap jelenlegi nyertesei: futur, nord, panni, set... :D
Állambácsi megveszi, majd egy az egybe a Nordba apportálja és már tőzsdén is van :D Jajjj de GANGSZTA lenne. Mondhatni THUG LIFE lvl 100! :D Persze mielőtt emiatt venne: csak bilibe lóg a kezem.. lehet a Rubophen Thermo ... :D
Nem jelentett még senki. Szerintem az van amit írtam korábban: sok kéz veszi, majd egy nagy pakk átjátszás lesz. Vagy nem. De az egyik ebből legalább biztos! :D
Bárki írhat, aki nem viszi túlzásba az értelmetlen trollkodást, mindenkit várunk szeretettel. Tedd fel kérdéseidet a cégnek, ők az illetékesek ez ügyben.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!