Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Ne is említsd a matávot.Kb egy éve ültem bele 40 ezer darabbal 510en.Felvettem az osztit,és eladtam 470es átlaggal.Nagy buli volt)))))Azóta bottal sem,max ha lemegy 400 alá.
Last! A befektethető tőke nagyságától függően, más és más a stratégia. Igazából a díverzifikációval, elismerjük, hogy a jövőt nem tudjuk kitalálni. A mostani helyzet, hogy 9 éve a Q.E. programoknak köszönhetően a jegybankok minden eszközosztályt megvettek, már nincs nagy esélye a stabilabb papírok vételével a profitra. Szerintem így most kezdeni hosszabb távon üldögélve befektetni, elég nagy pocsékolás... Ráérsz majd a medve piacon tankolni... Egyre nehezebb még rövidtávra is találni, valami instrumentumot, így szerintem a Nordnak jelenleg van perspektívája, a mostani befektetési környezetben, persze nem full- tőkével. Egyébként mindig vannak jobban és rosszabbul eltalált pozik, mindannyiunknál, csak arra nagyon kell vigyázni, hogy sok bukta után, könnyen szakad a cérna, és a visszanyerésnél szokott minden elmenni... Szerintem semmiből nem lehet tanulni, és magunkat soha nem szabad hibáztatni..... mindig csak előre, feladni soha! Nekem ez a hitvallásom.
Igen. Ez egy érdekes kettősség nàlam. Nem mindig érzem jól a piacot, nem vagyok jó daytrader, viszont szeretem a volatilitást. Most nevetséges ezt leírni, de inkább szeretek bukni egy kicsit, minthogy àlljon a papír, mint a szög. Én ha vàsárolnék Telokomot, valószínűleg 3 nap után felkötném magam az első fàra. ;-)
Azért mert én az àtlag feletti hozamokra vadàszom megfelelő kockàzatkezelés mellett. Szívesebben lennék fundás emberke, de mit csináljunk, ha ott nem lehet pénzt keresni. ;-)
nem baj az lesz abból neked még hasznod nekem 58-62 ből van nem félek tőle lesz ez még 80 mesterségesen egyelőre vissza nyomják, nem tudom mi miatt de ez tény! türelem és lesz belőle pénz :) reál 50
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!