Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Sztem a topicjàban kérdezd a "nagy" kereskedőket, ők tényleg kenik vàgjàk. Én Rsi, Stoch Rsi, Bollingerből, tovàbbà Fibo szint, tàmasz, ellenàllàs, amiket nézek, meg a fajsúlyos papírok technikai paramétereit, mint OTP, MOL. A màsik kettőt nem. De a szakértők a topicjàban vannak, az ész ott van, nem nàlam a témàban.
Szemezgetnek vele, olvasgatok a témàban, de mivel annyira bizonytalanok a piaci mozgàsok, nem làtom alkalmasnak az időpontot, hogy zöldfülűként ràfeküdjek. Valamelyik nap viszont vettem 2 konti longot, 100 ponttal feljebb el is adtam. 😂😂
Ok. Majd a sajàt bőrén megtanulja az ember. Kevés itt a veteràn tőzsdés, mint ex, Barnamacika, meg Te. Még pàr év kell. Hiàba olvasok el egy évben 40 könyvet, a sok éves tapasztalatot semmi nem pótolja.
Ezt vallják azok is, azok is, akik estmédiát vettek 1000 Ft felett, vagy mizo-t, pannonplast-ot, fotex-et stb. A legrosszabb stratégia Lastmarcsi, ne terjesszed...
Most csak Richter van, Nord és sok cash. Futurról, Nutexről nincs véleményem, Kézről sem. Futurban rengeteg kanyarom volt, de ezeken a szinteken én nem veszek.
Tavaszra tartom... helyesebben tovàbb is, azt értettem ez alatt, hogy ekkor vàrható jelentős mozgàs. Célàramnak ez kb. az ötöde. Olcsó papírjaimat meg nem szórom el, mert kockàzat visszavenni, tehàt nem csinàlok semmit.
Igen, így van. Ha nem megy vissza a héten 55 Ft fölé, akkor a koràbbi alj 42 Ft illetve alatta a rés. Közben van Fibo vmi 47 Ft, mozgóàtlagokat most nem tudom. Az viszont megint érdekes helyzet, hogy le tud-e esni addig, mert kevés az olcsó papír. Pozitívum, hogy ha Futuraqua tudott 100 Ft lenni, akkor mi is. Egy őrült piacon semmin nem kell meglepődni. Én tavaszra tartom, nekem mindegy az àrfolyam.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!